BOSHLAG‘ICH (1-4 SINFLARDA) MUSIQA TINGLASH FAOLIYATINING PEDAGOGIK AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada  boshlang‘ich sinflarda musiqa tinglash faoliyatini tashkil etish usullari, uning o‘ziga xos xususiyatlari, faoliyatni tashkil etishning pedagogik ahamiyati o‘rni va ahamiyati  yoritib  berilgan