MILLIY MAQOM SAN’ATI VA MA’NAVIYATINING YOSHLAR TARBIYASIDAGI O‘RNI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
maqolada   milliy maqom san’ati, Shashmaqomning tuzilishi, uning tarbiyaviy  imkoniyatlari hamda  ma’naviyat tarbiyasida milliy maqom san’atining o‘rni va ahamiyati xususida  mulohazalar yuritiladi