JAHOLATGA QARSHI MA’RIFAT (MUAMMOLAR VA YECHIMLAR) (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada jaholatga qarshi ma’rifat bilan kurashda olib borilayotgan chora-tadbirlar, ma’naviyatning bugungi O‘zbekistonimizdagi ahamiyati, shuningdek, yoshlarni ilm va madaniyat yo‘lida birlashtirish, sog‘lom va ma’naviy muhitni yaratishda olib borilayotgan islohotlar tahlil qilinadi.