INSULIN PREPARATINING ORGANIZMDAGI AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Insulin preparatining ishlatilish holatlari va ularning organizmdagi nojo’ya ta’sirini o’rganish.