TOSHKENT METROPOLITENIDA ISH TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada Toshkent Metropolitenida yo‘lovchilarga qulaylik tug‘dirish maqsadida vagonlarning eskirgan turlarini yangilash, bekatlarda yorug‘lik miqdori kam bo‘lganlini inobatga olgan holda yorug‘lik miqdorini normallashtirish, kassa atrofida yo‘lovchilar kutib qolmasligi uchun kassa hodimlarini ko‘paytirishbundan tashqari ish grafiklariga mos ish tahlili va shu kabi muammolarning yechimlar  ko‘rib chiqilgan.