Akademik litseylarda “Molekulyar fizika va termodinamika asoslari”ni o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada fizika fanini o’qitishda nazarayaning amaliyot bilan chambarchas bog’liqligi, bu borada interfaol metodlardan foydalanish,o’quvchilarning olgan bilimlarini mustaqil uyda amaliyotga qo’llashlari haqida fikr yuritilgan