UMUMTA'LIM VA MAKTABDAN TASHQARI TA'LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYA MASHG'ULOTLARINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada aholini ommaviy sog‘lomlashtirishda jismoniy mashqlarning o‘rni va ahamiyati borasida ma’lumotlar keltirilgan