OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA O’QUV MASHG’ULOTLARINI ZAMONAVIY TASHKIL ETISHDA BULUTLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqola oliy taʼlim sohasida bulutli texnologiyalardan foydalanishga bagʻishlangan. Mavjud bulutli joylashtirish va texnik xizmat ko'rsatish modellari ko'rib chiqiladi, Ta'lim jarayonida bulutli texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari ko'rsatilgan.