РАҚАМЛИ ИҚТИСОДИЁТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ ЯШИРИН ИҚТИСОДИЁТГА ҚАРШИ КУРАШИШ ВОСИТАСИ СИФАТИДА (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада яширин иқтисодиётга қарши курашишда рақамли технология воситаларининг ўрни очиб берилган.