Davlat fuqarolik xizmatini takomillashtirish masalalari (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada davlat fuqarolik xizmati, davlat fuqarolik  xizmatini takomillashtirish hamda ularni baholashning huquqiy asoslarini takomillashtirish masalalari yoritilgan.