O‘quvchilarda kreativ fikrlashni shakllantirish (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida 4k modeli hamda kreativ fikrlashni shakllantirish bo‘yicha ba’zi bir maslahatlar va metodik usullar keltirib o‘tilgan. Bu tezis orqali kreativ fikrlashga o‘rgatishning samarali ekanligi haqida fikrlar keltirilib, yechimlar  berib o‘tilgan.