Boshlang`ich sinflarda maqollardan foydalanish usullari (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinflarda o`quvchilariga o`qish savadxonligi darslarida maqollardan foydalangan holda ularga chuqur mazmunga va hikmatga ega bo`lgan mavzularni ochib berish va ular orqali o’quvchi ongigasingdirishning yo’llari haqida fikr yuritiladi.