BOSHLANG’ICH SINFLARDA O’QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA 4K MODELINI INNAVATSION VA INTERFAOL USULLAR ORQALI OLIB KIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqolada  o’qish savodxonligi darslarini tashkil etishda  "4K" modelini innavatsion  va  interfaol  usullarda olib kirish, bolalarni  ta’lim olishga bolgan qiziqishlarini yanada oshirish, shuningdek o’quvchilarni darslarni samarali o’zlashtirishlari  uchun interfaol   metodlardan foydalanish yollari, haqida tavsiyalar berilgan.