INFORMATSION TEXNOLOGIYALARGA ASOSLANGAN TARMOQLARDA YUKLASHNI MODELLASH TEXNIKALARI VA ULARNING SAMARODORLIGI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda informatsion texnologiyalarga asoslangan tarmoqlarda yuklashni modellashtirish texnikalari va ularning samaradorligi haqida so’z yuritilgan. Bugunda har qanday soha rivojlanishini informatsion texnogiyalarsiz tasavvur etib bo’lmaydi. Shu nuqtai nazardan bu kichik tadqiqot yuzasidan uning modellashtirish texnikalari, parametrlari, infratuzilmasi, loyihalashtirish samaradorligi borasida tahlillar asosida fikr yuritilgan.