EKOLOGIK XAVFSIZLIK EKOLOGIK MADANIYATNING AJRALMAS TARKIBIY QISMI SIFATIDA (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada ekologik xavfsizlik madaniyatini shakllantirishning omillari, ekologik xavfsizlikning tuzilmasi va motivatsiyali, kognitiv, refleksiv, amaliy-faoliyatli komponentlari ta’limiy sharoitda aniqlashtirilgan.