“Ер ҳисоби натижалари аниқлигини ошириш йўналишлари” (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2024)
Мақолада аналитик таҳлил ва монографик тадқиқот усулларига суянган ҳолда ер ҳисобини юритишда унинг натижалари аниқлиги ва ҳаққонийлиги ўта муҳимлиги, шунингдек, ер ҳисоби натижалари аниқлигини оширишнинг йўналишлари, жумладан, тузилаётган ер балансининг сифатини ошириш, унинг ҳаққонийлиги ва шаффофлигини таъминлаш бўйича амалий таклифлар берилган