SURXONDARYO VILOYATI TEZ TIBBIY YORDAM XIZMATIDA FAOLIYAT KO‘RSATAYOTGAN FEL’DSHERLAR ISHINING SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyati tez tibbiy yordam xizmatida faoliyat ko‘rsatayotgan fel’dsherlar ishining sifati va samaradorligini oshirish mavzusining bugungi kundagi ahamiyati va dolzarbligi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, Surxondaryo viloyati tez tibbiy yordam xizmatida faoliyat ko‘rsatayotgan fel’dsherlar ishining sifatini oshirishda e’tibor qaratilishi lozim bo‘lgan jihatlar to‘liq yoritilgan.