“Мусиқа илмининг риёзиёт фанлари уйғунлигидаги хақиқати” (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Маколада мусиқанинг риёзиёт фанлари билан қанчалик боғлик эканлигини очиб берилган. Қолаверса асримиз давомчиларига жумбоқ бўлиб бўлиб қолмас масалаларга ойдинлик киритилган. Олим, мутаффакирлар илм ҳазинасидан келтирилган кўплаб мисоллар ҳам мавжуд.