Istanbul'un önemli ünlü müzeleri (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Makale, İstanbul'un önemli ünlü müzelerinden, Kökenlerinin tarihinden, Binyıl verilerinden, bugünkü öneminden bahsediyor