O‘ZBEKISTON TARIXINI O‘RGANISHDA ETNOGRAFIYANING AHAMIYATI. (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Barcha sohalarni o‘rganishda qo‘shimcha fanlar yordam beradi. Tarixni o‘rganishda esa etnografiya muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada etnografiyaning o‘zbek tarixidagi ahamiyati haqida so‘z boradi.