FIRMANING STRATEGIK HOLATINI BAHOLASH KO‘RSATKICHLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Korxona (firmaning) ma’lum bir davr mobaynida strategik holatini baxolash quyidagi ko‘rsatkichlarga asoslanadi:• Korxona (firmaning) nisbiy o‘lchami;• Korxona (firmaning) o‘sishi;• Bozordagi tovar va xizmatlarni sotishdagi ulushi;• Bozordagi pozitsiyai;• Korxona (firmaning) solishtirma rentabelligi;• Sof daromadi;• Korxona (firmaning) texnologik holat;• Tashqi ko‘rinishi;• Rahbariyat va peronal (kadrlar).