O‘ZBEKISTONDA INVESTITSION SIYOSAT VA UNING HUQUQIY ASOSI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Maqolada O‘zbekistonda investitsion siyosat va uning huquqiy asoslari, jumladan maxsus iqtisodiy zonalar va davlat-xususiy sheriklik tizimlari hududiy rivojlanishga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot investitsion muhitni barqarorlashtirish, sarmoya loyihalarini samarali amalga oshirish va hududiy iqtisodiy farqlarni kamaytirish masalalarini ko‘rib chiqadi.