SERVIS KORXONALARIDA CRM ASOSIDA SHAXSIYLASHTIRILGAN XIZMATLAR MODELI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur tezis servis korxonalarida CRM (Customer Relationship Management) tizimi asosida shaxsiylashtirilgan xizmatlar modelini nazariy va amaliy jihatdan asoslashga bag‘ishlangan. Tadqiqotning maqsadi — mijoz ma’lumotlarini yig‘ish, integratsiya qilish va tahlil qilish orqali mijoz segmentlarini aniqlash, har bir segment uchun mos xizmat ssenariylarini shakllantirish hamda xizmat sifati va natijaviy ko‘rsatkichlarni KPIlar asosida baholash mexanizmini ishlab chiqishdan iborat