INGILIZ VA O'ZBEK TILLARIDAGI MODA TERMINLARINING CHOGISHTIRMA TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
So‘nggi yillarda raqamli texnologiyalarning jadal rivojlanishi ta’lim tizimida, xususan, xorijiy tillarni o‘qitish jarayonida tub o‘zgarishlarni yuzaga keltirdi. Ingliz tilini onlayn platformalar orqali o‘qitish masofaviy ta’limning eng ommalashgan yo‘nalishlaridan biriga aylandi.