YOSH O'QUVCHILARNING DIALOGIK KO'NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI SHAKLLANTIRISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada yosh o‘quvchilarning dialogik ko‘nikmalarini rivojlantirish jarayonining o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqotda yosh o‘quvchilarning muloqotda o‘z fikrlarini aniq va izchil ifodalash, suhbatda qatnashish va turli fikrlarni muvozanatli tarzda eshitish kabi ko‘nikmalarini shakllantirishning metodologik asoslari o‘rganiladi.