BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI MUSTAQIL FIKRLASHGA O‘RGATISHDA ONA TILI VA TARBIYANING INTEGRATSIYASI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarida mustaqil fikrlashga o`rgatishda ona tili va tarbiya fanlarining integratsiya qilish orqali bugungi kun yoshlarini tarbiyalash ko`rib o`tilgan.