ICHKI ISHLAR XODIMLARIDA VATANPARVARLIKNI YUKSALTIRISHDA KASBGA DOIR ME’YORLARNING AHAMIYATI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada ichki ishlar organlari xodimlarida vatanparvarlikni shakllantirish va yuksaltirishda kasbiy me’yorlar, xizmat intizomi, etik talablar, xizmat majburiyatlari va ularning ma’naviy omillar bilan uyg‘unligi ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Ichki ishlar tizimidagi normativ-huquqiy hujjatlar, xizmat odobnomasi va kasbiy kompetensiyalarning vatanparvarlik tuyg‘usiga ta’siri falsafiy, psixologik va pedagogik nuqtayi nazardan yoritiladi.