JAMİYAT HAYOTİDA DUNYOVİYLİK VA DİNİYLİK MUTANOSİBLİGİ (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston yoshlari faoliyatida diniy va dunyoviy madaniyat uyg‘unligini ta’minlashning ijtimoiy ahamiyati va falsafiy xususiyatlari to‘g‘risida so‘z yuritilgan.