IKKINCHI TILNI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV VA INTERAKTIV METODLARNING PEDAGOGIK ASOSLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada ikkinchi tilni o‘qitishda multimediaviy va raqamli resurslarning o‘rni ilmiy asosda yoritilgan. Video, audio, animatsiya, interaktiv platformalar, mobil ilovalar va sun’iy intellekt texnologiyalarining o‘quv jarayoniga ta’siri tahlil qilingan. Raqamli muhitning afzalliklari, cheklovlari va samaradorligi haqida mufassal xulosalar keltirilgan.