MUHAMMAD YUSUF IJODIDA MILLIY RUH VA INSONIY KECHINMALAR TALQINI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada sevimli shoirimiz Muhammad Yusufning she’rlari, ularda Vatan, xalq, millat, sevgi, do’stlik, iymon kabi insoniy tuyg’ular aks etganligi kabi jihatlar tahlil qilinadi.