NUTQ MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA PEDAGOGIK QARASHLAR (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada nutqiy madaniyat, nutq madaniyatini shakllantirish borasida olimlarning pedagogik qarashlari tahlil etilgan bo’lib, nutq madaniyatini shakllantirishning zamonaviy usul va yechimlari ko’rib chiqilgan. Kalit so’zlar: nutq madaniyati, pedagog, fikr, ilmiy asos, o’quvchi.