O‘ZBEKISTON SHAROITIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI TARG‘IB QILISHDA MULTIPLATFORMADAN FOYDALANISHNING INNOVATSION IMKONIYATLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston sharoitida sog‘lom turmush tarzini targ‘ib qilish jarayonida multiplatformalardan foydalanishning innovatsion imkoniyatlari, ularning metodik asoslari va amaliy ahamiyati tahlil qilingan. Tadqiqotda raqamli texnologiyalar, mobil ilovalar, ijtimoiy tarmoqlar, virtual o‘quv platformalari hamda ommaviy axborot vositalari orqali aholining sog‘lom turmush tarziga bo‘lgan qiziqishini oshirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom turmush tarzini raqamli vositalar yordamida ommalashtirishda davlat siyosatining roli, ta’lim va sog‘liqni saqlash tizimlarida innovatsion yondashuvlarni joriy etishning afzalliklari ilmiy asosda tahlil qilinadi.