ТИББИЙ ЙЎСИНДАГИ МАЖБУРЛОВ ЧОРАЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ ТЎҒРИСИДАГИ ИШЛАР БЎЙИЧА ИСБОТЛАНИШИ ЛОЗИМ БЎЛГАН ҲОЛАТЛАР (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Жиноят процессида далиллаш предмети жиноят-процессуал қонунчилигида кўрсатиб берилган ва жиноят иши бўйича оқилона ва адолатли, яъни унинг моҳиятига кўра қонуний қарор қабул қилиш учун зарур бўлган фактик ва ҳуқуқий ҳолатлар тизими сифатида белгиланиши мумкин