KORPORATIV MOLIYA VA UNING HUQUQIY ASOSLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
Yangi O‘zbekistonimizda amalga oshirilayotgan iqtisodiy islohotlar va uning to‘liq joriy qilinishi uchun korxonalar boshqaruv tizimining samaradorligi yetarli saviyada bo‘lishi kerak. Jahon ilm-fanida ham korporativ boshqaruv tizimining samaradorligi muammosini tadqiq qilish yetakchi ilmiy muammolardan sanalib, uning eng murakkab yo‘nalishlaridan biri bo‘ lgan korporativ korxonalarda korporativ boshqaruv uslubiyotini takomillashtirib borish, rivojlanayotgan mamlakatlarda ham dolzarb muammo hisoblanadi. Ushbu maqolada shu xususida fikr yuritiladi.