Congenital malformations of the bile ducts (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2023)
this article is devoted to such a topic as Congenital malformations of the bile ducts