INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYLARI FANINI DIFFERENTSIAL YONDASHUV ASOSIDA OʻQITISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada differensial yondashuvga asoslangan dasturiy vositalar yordamida dars oʻtishning samarali yoʻllari koʻrib chiqiladi. Barcha fanlar singari Informatika va axborot texnologiyalari darsida ham differansial yondashuvga asoslanga dasturiy vositalar yordamida oʻqitish zarurligi aniqlandi. Darslarni differensiallashtirish sharoitida oʻqitishni tashkil etishni koʻrib chiqamiz