ABDULLA QAHHORNING “MING BIR JON” HIKOYASI PERSONAJLARI TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Abdulla Qahhor hayoti va ijodiy faoliyati haqida qisqacha ma’lumot beriladi. Yozuvchining so‘z qo‘llash mahorati yuksak darajada ekanligi ham yoritiladi. Bu maqolada yozuvchining “Ming bir jon” hikoyasi va hikoyada ishtirok etgan personajlar tahlili ham o‘rin olgan