YOSHLARDA MILLIY QADRIYATLARGA ASOSLANGAN ESTETIK TARBIYANING AHAMIYATI. (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarga asoslangan yoshlar tarbiyasi   haqida fikr yuritilgan. Har bir inson o‘z umrini tabarruk zotlar kechirgan ibratli hayot bilan taqqoslaydi. Uning kơnglida, men mana shu zotlarimizga munosib voris manmi? – degan savolni  yuragiga tugadi. Ular shu qadar buyuk meros qoldiribdiki, mendan nima qoladi – degan tuyg`u bilan o‘z faoliyatini bog‘lasin