ZULFIYAXONIM ISROILOVA SHE’RLARINING QISQACHA TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
ushbu maqolada Zulfiyaxonimning go‘zal she’rlari, badiiy tasvir vositalardan foydalanish usullari, Ona vatanimiz taraqqiyoti, mamlakatimizga bo‘lgan sadoqati masalalarini o‘rganadi. Maqolada shoiraning hozirgi kundagi yoshlarga shukronalik hissini uyg‘otuvchi misralari haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilib o‘tiladi. Komil inson bo‘lish uchun dunyoviy bilimdan tashqari diniy bilim ham muhim ekanligi haqida ham fikr yuritiladi