TALABALARNING MUSTAQIL TIL O’RGANISHIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING ROLI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Zamonaviy texnologiyalar ta'lim sohasida inqilobiy o‘zgarishlarga sabab bo‘lib, til o‘rganish jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishga yordam bermoqda. Ma’lumki,bugungu kunda zamonaviy texnologiyalar turli xil shakllarda mavjud bo‘lib, ular til o‘rganish jarayonini qo‘llab-quvvatlaydi