BULUTLI TEXNALOGIYALAR: IMKONIYATLAR VA XAVFLAR (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqola inson hayotida bulutli texnalogiyalarning o‘rni, imkoniyatlari hamda inson hayotiga qanday ta’sir qilishi, rivojlanib borayotgan yurtimizda ushbu texnalogiyalar orqali qanday ishlar olib borayotgani haqida bayon qilingan. Bulutli texnologiyalar zamonaviy IT infratuzilmasining ajralmas qismiga aylanib bormoqda