TEXNIKAVIY VA IQTISODIY YO‘NALISHDAGI BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNING MATEMATIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING AYRIM JIHATLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Bo‘lajak mutaxassislarning matematik tayyorgarligini takomillashtirishga qaratilgan matematik fanlardan amaliy mashg‘ulotlarni o‘qitishning uslubiy ketma-ketlikdagi bosqichlarining amalga oshirilishi tahlil qilinib, ushbu maqsadda multimedia vositalarining ahamiyati ochib berildi.