ELEKTRON HUKUMAT INTERAKTIV XIZMAT TIZIMLARIDAN FOYDALANISH (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda davlat organlari faoliyatini raqamlashtirish va elektron hukumat tizmidan foydalanishni tashkil etishning normativ-huquqiy asoslari haqida ma’lumot berilgan. Elektron hukumat tizmining tarkibiy elementlari va ularni tartibga solishning mexanizmlari ko‘rsatib o‘tilgan