BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Zamonaviy ta'lim jarayoni jamiyatning intellektual rivojlanishiga bevosita ta'sir ko'rsatadi. Shu sababli bo'lajak o'qituvchilarning bilish faoliyatini rivojlantirish ularning kelajakdagi pedagogik faoliyatida muhim omil hisoblanadi. Ta'lim tizimining jadal rivojlanishi va global miqyosda ro'y berayotgan innovatsion o'zgarishlar bo'lajak o'qituvchilarning bilish faoliyatini rivojlantirish masalasiga yangicha yondashuvni talab etmoqda.