INVESTITSION LOYIHALARNING MOLIYAVIY XAVFLARINI BAHOLASH VA ICHKI AUDIT TIZIMI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada investitsion loyihalarning moliyaviy xavflarini aniqlash, baholash va ularni boshqarishda ichki audit tizimining o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan.Xalqaro va mahalliy tajribalar asosida moliyaviy xavflarni boshqarishning samarali usullari ko‘rib chiqilgan. Ichki auditni takomillashtirish orqali investitsiya loyihalarining moliyaviy barqarorligini oshirishga oid tavsiyalar berilgan