BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING IJODIY KOMPETENTLIK KOMPONENTLARINI PEDAGOGIK RIVOJLANTIRISH SHART-SHAROITLARI. (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining ijodiy kompetentlik komponentlarini pedagogik rivojlantirish shart-sharoitlari tahlil qilinadi. Ijodiy kompetentlik, o‘qituvchining nafaqat pedagogik bilimlariga, balki amaliy yondashuvlarga asoslangan ijodiy fikrlash qobiliyatiga ham bog‘liqdir.