MORFOLOGIYA BO‘LIMI. GRAMMATIK SHAKL VA UNING TURLARI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Morfologiyada morfologik ma'no, morfologik shakl va morfologik kategoriya tushunchalari katta ahamiyatga ega. Ular o‘zaro bog’likda bo‘lgan, bir-birini taqozo etuvchi tushunchalardir.