KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSIYALARDAN FOYDALANISHNING XORIJ TAJRIBASI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning raqobatbardoshliligini oshirish zamon talabiga muvofiq bo‘lgan innovatsion yechimlarni joriy etish orqali amalga oshirilishi mumkin. Bugungi kunda iqtisodiyotning barcha sohalarida texnologik yangiliklar va innovatsiyalar asosiy raqobat ustunligi sifatida qaralmoqda.