TALABALARDA STRESSGA BARQARORLIKNING PSIXOLOGIK TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada shaxs stress holatida o‘z-o‘zini boshqarishning motivatsion omillari o‘rganilgan. Ta'lim sohasida stressni keltirib chiqaradigan omillar va bartaraf etish choralari muhokama qilinadi. Shaxslar va ta'lim muassasalari foyda ko‘rishi mumkin bo‘lgan tadbirlarni taklif qiladi..