BO‘LAJAK MUHANDIS-TEXNOLOGLARNING KASBIY VA SHAXSIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA ILG‘OR TAJRIBALAR TAHLILI (Yangi O'zbekistonda Tabiiy va Ijtimoiy-gumanitar fanlar respublika ilmiy amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lagajak muhandis-texnologlarning kasbiy va shaxsiy qobiliyatlarini rivojlantirishda ilg‘or tajribalarning ahamiyati va tahlili muhokama qilinadi. Talabalarning texnik ko‘nikmalarini oshirish, innovatsion texnologiyalarni qo‘llash va shaxsiy rivojlanishga alohida e'tibor qaratiladi. Maqolada loyiha asosidagi ta'lim, jamoada ishlash, kreativ fikrlash va liderlik ko‘nikmalarining ahamiyati ta'kidlanadi. Shuningdek, xalqaro hamkorliklar va texnologik innovatsiyalar orqali talabalar o‘z qobiliyatlarini rivojlantirish imkoniyatlariga ega bo‘lishadi.